Welkom bij zonnepanelen -bewassing

    

  Diensten


 1. Glasbewassing ramen en kozijnen.
 2.  Dakgoten dakranden en windveren.
 3. Dakkapellen .
 4. Zonnepanelen  en een nano-Coating aanbrengen.
 5. Glas/kunststof overkapping  boeidelen. 

 

  

 INFO: Mijn bedrijf is gesloten wegens verhuizing en verbouwing op 27 november 2019 t/m 1 maart 2020 daar na ben ik u weer graag van dienst.


 

                            Meer rendement met het reinigen van uw zonnepanelen

Uw zonnepanelen worden blootgesteld aan atmosferische vervuiling, Hier door zal er minder licht de zonnecellen van de zonnepanelen bereiken.  Hierdoor zal de energieopbrengst van uw zonnepanelen afnemen. Wanneer uw tenminste uw zonnepanelen eenmaal per jaar laat reinigen met osmose water blijft de energie omzet gedurende het jaar optimaal. Bij het reinigen van uw zonnepanelen maken wij altijd gebruik van het zuiverste osmose water  om te zorgen dat we geen schade aanbrengen aan de zonnepanelen en de natuur. 


  Glasbewassing 

Osmose water is gewoon leidingwater waaruit alle toevoegingen zoals kalk, chloriden, mineralen en ijzer worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuil oplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op. Omdat er geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt, is het niet belastend voor ons milieu. Waarom kiezen voor osmose Glasbewassing?

Normaal leidingwater bevat allerlei mineralen en stoffen ( zoals zout en kalk ) die kringen en strepen, vet vlekken achter kunnen laten op uw raam na het wassen. Erg vervelend,want hierdoor krijg u het gevoel alsof de ramen niet schoon zijn.

Om strepen en vlekken tegen te gaan bieden wij 100% gezuiverd osmose water aan, en de ramen die we nat achterlaten drogen mooi, helder en streeploos op.

Het kan zo zijn dat er bij de eerste glasbewassing kleine witte vlekjes ontstaan. Dat is het vuil van oude zeep resten die door het gebruik van osmose water uit de glas poriën van het glas worden verwijdert. Meestal zal dit bij een volgende glasbewassing verdwenen zijn.

Ik neem graag deze tijdrovende taak graag van u over.

 


  AVG-Europese Bescherming klantgegevens Mei 2018

   


  AVG-Europese privacywetgeving persoonsgegevens zonnepanelen bewassing.nl  pdf  zonnepanelen-bewassing.nl  heeft een verklaring  ( VOG )

   pdf